Boka tid

Här kan du enkelt välja en tid som passar dig för din bokning. Du väljer antingen att länkas till min bokningskalender hos Bokadirekt.se och ser direkt vilka tider jag kan träffa dig.

 

Bokningskalendern finner du HÄR. 

Om du istället vill boka en tid via mail gör du det till info@lindaobergmedium.com. Nedan kan du också boka tid genom formuläret.

Hembesök

Det går INTE att boka tider för hembesök genom denna länk men givetvis kan du fylla i formuläret och önska tider för hembesök. Sittning hos dig kostar 950kr för 45 min plus milersättning. Ett hembesök för husrensning kostar 2500kr för max 2 timmar plus milersättning. Milersättning debiteras med 50 SEK/mil.

Presentkort

Önskar du köpa presentkort så finns det genom bokningskalendern. Bokar du online gäller det endast tjänster på bokadirekt´s hemsida och de tjänster jag lägger upp där.

Presentkort för övriga tjänster behöver du maila mig om då jag inte kan sälja dessa utan garanti att det går att boka. Exempel på detta kan vara hembesök, workshop eller special-bokningar.

Under övrigt kan du förklara mer vad du vill ha hjälp med eller önskar uppnå med din bokning.

Hembesök, husrensning Hembesök, sittning Sittning med LindaHealing på distansIntuitiv kurs med LindaAnnat - Ange under övrigt.

 

Välkommen med din bokning!