Intuition växer även om vi inte är medvetna om det.

När du sover och när du är vaken sker det utveckling du inte alltid känner till. Det behöver inte heller intressera dig. Men att vi utvecklas hör inte ihop med att någon annan ska kontrollera det, eller att man ska känna maktlöshet. Intentionen, meningen, med att utvecklas ligger i att vi alla är med om en resa av utveckling. Det är en tid av förändring likt ingen annan förr.

Kanske tillhör du dem som plötslig känner och veta saker. Eller som kan se mer än mänskliga kroppar. Det finns ju energi och färger omkring oss.

Jag upplever starkt att de som går kurs efterfrågar sätt att bekräfta sina mediala sinnen på och erfarenheter som gör att de lättare kan ”ta” på vad de upplever. Man måste inte alltid kunna sätta ord på det, men känna att man utvecklas.

Vill du bli mer medveten och styra?

Denna veckan kommer jag därför att lägga med en extra kärleks-laddad kortläggning att beställa. Den kommer att rikta sig till dig med kärlek och tips, personlig guidning om hur just du utvecklas och vad du kan göra för att uppleva det.

Då det inte är ett mass-utskick utan en kortläggning som är personlig betalar du för den tid jag sitter med dina kort, din energi och din guidning.

Kortläggningen kostar 450kr, innehåller både budskap och tips på övningar och du bokar antingen här på hemsidan eller via mail.

Finns forumlär på första sidan.

Maila gör du till info@lindaobergmedium.com

 

Namaste!

 

/Linda