Övrigt

Vatten

Det sägs att vatten bär minne.

Vatten är dagens vägledning. Det kommer att vara vår vägledning alltid. Utan vatten – inget liv. Ditt liv kan formas och gör du det i tänket av att du är 70% vatten så följer du dina fysiska förutsättningar bättre.

För många är vatten läskigt. Djupa hav, stora känslor. Vatten lever sitt egna liv och inom skadebrancher vet man att vatten ska förstöra massor genom sin framfart på fel ställen.

Har du någonsin sett vatten tränga igenom en tapet? Det skapas små droppar som sakta växer och sedan rinner nerför tapeten. Om du inte sett detta själv, var glad för detta. Vattenskador är så negativt laddade men är egentligen en rening av energi för byggnaden. Tyvärr har vi dock så många dyra ting som skadas just när vattnets framfart renar energin. Jag har totalt varit med om tre stora omfattande vattenskador i mitt hem genom livet. Dessutom har jag tagit emot massor med andra skador via telefon. Det jag många gånger inser är just att vatten skapar många jobb-tillfällen med negativ anledning och ingen ser eller uppmärksammar det goda med skadan. De är kostsamma och för vissa är vatten livsfarligt.

Vatten är vägledningen till oss alla.

Meditera gärna där du föreställer dig vatten. Vandra i vattenkanten och låt dig fundera i meditationen om du vill gå ut djupare eller stanna vid torra land. Bara att meditera med tanken nära vatten får dig att lugnare acceptera vilka stora läskiga känslor du har inom dig. Och i denna vägledning är det inte meningen att du ska känna dig rädd. Utan låt dig känna frid över det som kommer till dig.

Om det innebär sorg så låt sorgen dansa lugnt omkring dig. Föreställ dig något vackert och klä sorgen i. Utan sorgen är det inte den version du är idag. Utan vatten kan du inte, enligt min mening, plocka fram rätt stora känslor som du faktiskt behöver bearbeta och heala. Ibland räcker det med att bara se och acceptera det som kommer. Du måste inte alltid veta vad det ska göras med, eller göra så mycket med det. Att se och låta det komma är för många det man behöver så man kan gå vidare.

Att gå vidare i livet är det ständiga vi gör. Men att må i balans kräver att det som kommer upp lämnar ryggsäcken så du inte trycker ner det i den igen för att bära din tunga ryggsäck. Det är också hela min mening med mitt företagande. Att vi ska kunna må i balans även när det kommer sorg och gammalt som behöver bearbetas.

Vatten är för många knutet med Atlantis. En tid och en plats som många av er själar levt i. Och för dig som inte tror på tidigare liv säger jag, Önskar dig en fin dag så hörs vi igen en annan stund.

För er som vill veta mer om vägledningen och kan ta till er att vi är själar som levt i tidigare liv – här kommer det.

Civilisationen av ”Golden Atlantis” visste att vatten tvättar, reglerar vätskenivån i kroppen och är en kosmisk renare, som förfinar människans celler.

De visste att rinnande vatten lugnar känslor, öppnar våra mediala sinnen och dess kraft kan öppna upp situationer. Så i varje tempel fanns det fontäner, de simmade i floder, hade picknick vid sjöar och hav och allt detta så snart du kunde. Och allra mest satt de och övervägde saker där de kunde höra vatten.

Så ta dig en stund var dag och lyssna på vatten. Alla bor kanske inte nära vatten och vi ska spara på grundvatten. Men med mobiler och datorer brukar vi kunna hitta ljud på olika appar och ställen. Sök efter ljudet av vatten och njut, ,överväg det som kommer och kanske du noterar det som passerar i dina tankar. Detta är att meditera vaket.

Du kan också medvetet fantisera om en skön plats med vatten där du badar och låter vattnet rena din energi.

Detta är på inget sätt något bara en person kan göra åt dig. Men för en del kommer ni vilja känna mera, ha mera, få en starkare effekt och veta mer om det som kommer. Då handlar det om healing vilket är en förlängning av din egna möjlighet att heala, meditare och reflektera vid vatten.

Sköt om dig och välkommen på ditt nästa äventyr.

Healing-sessioner bokar ni på min hemsida, ifall det är just nästa steg du vill ta.

Namaste!

/Linda

www.lindaoberg.com