Övrigt

Om livet vore en akvarell…

Om livet vore en akvarell…

…skulle alla färger finnas med i min tavla. Hur skulle din se ut?

I maj månad brukar jag få mycket healing. Jag brukar ge massor av healing och hela omvärlden är som av healing. Grönskan och förändringen utomhus är enorm och vi talar allt mer om bara ben, värmen och hur vi också saknar regnet när hettan är mer närvarande.

I år har jag lagt till med ett löfte. Jag har börjat träna på min kalligrafi och jag har tagit upp målandet med akvarell. Knappt har jag hunnit så långt innan månaden tog slut men ändå. Jag har börjat.

Det är gratis att faktiskt försöka komma igång. Och jag uppskattar när vi alla försöker att göra vårt bästa inför oss själva. Vi behöver inte lägga någon vikt vid att döma och säga om vi lyckas eller inte. Men vi behöver visa och erkänna för oss själva att vi kan, vi försöker och vad blev resultatet blir (odömt, litet som stort och rå.)

Om du vill få ut mer av juni månad i år – VAD är du redo att ge dig själv för löfte då? För det handlar just om detta. Relationen till dig själv. Ingen annan kan läggas med ansvar för att din månad ska upplevas bättre. Andra kan dock ha sagt, gjort, skapat, skickat dig eller lämnat av något hos dig så din månad blir sämre. Men det är alltid du som måste avgöra och välja ifall du ska ha en bättre slut-produkt när månaden är slut, än att detta ligger i andras händer.

Sluta döm dig själv!

För det är just i detta som vi får en slut-produkt som vi i andra tider inte gillar, och så fortsätter vi att döma. Det har inte någon krok att fastna i ett annat hjul om vi inte aktivt väljer det. Så slut, minska, försök SE och känna hur och NÄR du dömer något. För det är ok att identifiera detta. Det är helt avgörande för att du ska kunna ändra dig. Påverka dig själv genom att bli mer vaken. Följ Ascension genom att bli mer vaken. Och när du väljer att jobba med ditt beteende, dina sätt att se på andra och när du väljer för att må i balans – ja då lever du Ascension.

Välkommen!

I Juni månad kommer jag att jobba mer aktivt för att dela med mig av en grund inom Ascension. Planen är att presentera det mer och mer ju fler veckor som går. Och jag hoppas så innerligt att ni är fler som väljer att vakna och må i er balans. För det förtjänar ni allesammans.

Att odla i dig själv och vaknar mer till den du är, är Ascension.

Sköt om er och vänta inte – gör ditt löfte nu!

/Linda