Övrigt

Ascension och tunnheten

Det är inte bara lite märkligt allt som sker just nu – det är meningen.

Ascension är inget vi beställt – det kommer ändå.

I flera dagar har jag blivit mer och mer uppmanad att börja dela mina budskap igen. Det är så många som kommer att behöva LANDA när allt lugnat sig. Personal och privatpersoner, som på olika sätt behöver en breafing. En paus, en reflektion och en FÖRKLARING. Ascension skapar en hinna, som vi senare behöver erkänna genom att bearbeta och acceptera våra erfarenheter igenom.

Ascension är det vi upplever nu.
2020 är början av den andra 7års-fasen av ascension som är åren 2012-2032. Bara årets vibration – 2020. Det i sig säger kanske ingenting för många, men massor för andra. Att vi i världen dessutom genomgår ett uppvaknande på HUR vi är förberedda, HUR vi tillsammans påverkar varandra och HUR vi kan se de rätta eller felaktiga lösningarna – DET är Ascension. Punkt. Det är min mänskliga rättighet att säga och skriva det högt. Det är min fulla tro att även det mest sorgliga och hemska ur detta kommer ur ascension. Jag skriver ut det för att manifestera min tro.
(Att människor dör, att människor tvingas pressas i sina arbeten, vilka vägval ett land väljer är ändå ALLTID utifrån människors fria vilja. Och personligen hoppas jag att vi alla bidrar till att lära oss och inte dömma när vi är efterkloka senare. Vi behöver utvecklas, inte dömma varandra mera.)

Välkomna det tunna klara i energin så får du mer vackert tillbaka.

Ascension är det som gör allt båda tydligare och blurrigare på samma gång.
Man kan förkorta det med att energin är klarare vilket gör att vi tydligare känner våra OCH andras känslor, hör kanske andras tankar för första gången och vi vet saker mer självklart på en tusendels sekund. Men våra inre kritiker, våra egon, bollar detta från oss som att det är vår fantasi som hittar på det vi hör inom oss. Dessutom ser människor andras öden, andras livshändelser mycket oftare nu. Sammantaget blir det genom detta mer blurrigt, förvirrande och vi fylls med upplevda känslor som vi behöver bearbeta.
För de med utvecklade mediala sinnen är påslagen av det vi upplever mer nära, hela dagen och natten, tydligare och betydligt klarare. För andra med inte fullt så medveten och utvecklade mediala sinnen börjar istället resan där de hör, ser, känner, vet – men inte riktigt förstått det än.

Klä inte på er varandras oro genom detta.
Andras oro, oro som är laddat på platser och vad som är din oro. Detta kan bli ett viktigt verktyg för dig. Ta reda på och red ut med dig själv vad olika oros-delar ska landa i. DIN oro kan bara få ta plats så den tydliggör sig själv. Sedan behöver du hantera, agera och omvandla den i någon annan känsla. Vi är inte födda att leva med oro och rädslor enligt min mening. Dessa känslor, enligt mig, är till för att vi ska utvecklas och ta oss ifrån det vi är oroliga och rädda för. Hantera det på ett sätt där vi som individ utvecklas. Det är att ställa intentionen utifrån en oro som visat sig. Det är inte att leva med oron eller låta den styra dig. Om du däremot reagerar på oron så saknas tydliggörandet, valet hur du hanterar det, du missar intentionen och därmed missar du också din utveckling som är grunden för varför oro finns.

I dessa tider är allt så mycket mer laddat och ascension är dessutom så tunn genomskinlig energi att vi alla känner allas känslor. Försök göra tydligt för dig själv vad som är vad. NÄR känner du andras och platsers laddning, situationers laddning och intentionen med ett uttallande/reportage/information och minska på dessa påslag så har du både mer ork till dig själv och situationen. Detta är inte unikt för en person, men kanske är du ensam i ringen av människor omkring dig att uppleva det där lite tunnare.
Oavsett – döm inte andra utan öppna ditt hjärta så du ventilerar dina tankar. Att i nuläget leta fel och dömma varandra är helt fel väg enligt mig att gå.
DET är att blunda för ascension.
DET är att inte vilja utvecklas.
DET bidrar inte till att du bjuds på utvecklande möjligheter eftersom du istället fyller din energi med en vibration som garanterar attraherar detsamma tillbaka.
DET är att leva med och i oro eller skräck.

Vad kan man istället göra?
Reflektera istället det du vill dömma, och acceptera att du lärt dig och kan dömma. HUR känner du inom dig, så att det manifesterar sig som ett dömmande? Vad är intentionen med det du känner och vad vill du har för resultat i en ändring kring det du känner?

Jag hoppas ni alla har en liten stund av klartänkande där ni kan lägga fokus på vad ni behöver, få ur er vad ni känner och reflektera vad ni behöver framåt. Vad har du dömt idag och kan du acceptera det inom dig UTAN att dela det med något. VAD kan du lära dig av ditt dömmande. Om du hade sagt det och någon annan undrar varför du dömmer – vad blir ditt svar då?

Våga använda en stund om dagen till tid du investerar i att lära känna dig själv. OM du hittar fler dåliga sidor kanske en självbild bör jobbas med. Om du hittar fler vackra sidor är det också självbilden du behöver ändra. Och självbild är inte lika med självkänsla. Älska alla dina sidor så gör omgivningen det också. Men spotta inte ut mer negativt än du själv vill höra från andra, då kollektivet är den store eleven genom dessa tider. Och alla är vi var och en en del av eleven för att lära oss något nu.