Övrigt

Potentiell vägvisare!

Det är min första dag på länge som jag inser att universum har planerat min dag som lugn. Inte alls dessa flertalet uppgifter att bocka av efterhand utan det ska hela tiden vara lugn. Så fort jag tar fart så händer det något av lugn.
Jag har fått några extra kramar idag redan. Inte alls väntat när jag klev upp ur sängen. Jag har dessutom känt mig utvilad trots att det inte var så bra natt-sömn. Så lugnet lägger sig sakta i min kropp och jag tillåter mig göra saker för att skapa mera lugn.
(Till och med när telefonen avbryter känner jag ett lugn idag.) Jag hinner vad jag ska och jag tar en sak i taget.

Dagens budskap säger oss att öppna våra hjärtan, låta den potentiella portalen få flöda oss med energi av nytt.

Det är höstdagjämning och stanna därför upp en stund. Om detta är en portal i din livsresa, i denna tid – vad vill du att den bjuder dig på framöver?


Jag vägrar sitta ner och inte vara mig själv för att andra inte gillar det. Jag vägrar låta andra dra nytta av min resa utan att de ger tillbaka .Det är därför dags att steppa upp resan och ventilera mina kunskaper än mera, och alla de som inte tilltalas får helt enkelt hitta deras väg.

För jag kan dela med mig av det som hänt mig. Och jag vågar stå för mina slutsatser genom mina erfarenheter. Det är inte detsamma som att jag är vägen som alla ska vandra. Däremot är jag vägen för de som vill hitta sin egen. Så välkomna att guidas och låta er finna ert inre lugn och känna glädjen på din väg.

Låt ljuset i mig reflektera ljuset i dig.

Namaste!
/Linda