Övrigt

Ni är som kristaller

För många av er runt omkring mig är det säkert ännu en stor gåta. Vad är det egentligen som Linda gör när hon förmedlar dessa budskap? Varifrån kommer de och varför gör hon det?

Jag är medialt öppen och har en stark intuition som får mig att känna vad olika energier vill säga oss. Föreställ dig att naturen, jorden, din boplats är fylld av snälla energiväsen som är här för människans bästa. Om vi vore ett projekt, ett försök att se om vi kan leva i harmoni på jorden så skulle vi ha hjälp av dessa energiväsen. Behöver alla tro på detta? Nä, alla har vi en fri vilja att tro vad än du vill. Din fria vilja gör också att du är fri att göra och välja det du vill. Så när du ibland bara inser att små händelser som du valt, som du sagt, som någon annan nämnt leder dig till människan i ditt liv, eller får dig med på en resa som är ditt livs viktigaste – DÅ behöver du inte heller tro att det vara någon annan som guidade dig. Det kan absolut få vara tillfälligheter.

Det som däremot är viktigt för att du ska lyckas hitta din människa, göra din resa och verkligen lyckas med det du vill är att du sänder ut det. Tänk, skriv, prata och låt dig leva i den bild du önskar. Man kan fastna i att tänka på just en person men om du istället tänker; Jag vill känna….. ditten och datten…. i min kommande nya vänskapsrelation, eller jag vill ha frihet i mitt arbete, jag vill känna ekonomiska trygghet i nästa kärleksrelation – VAD DU VILL. Om det är det du skickar ut så är det du får tillbaka.

För många år sedan träffade jag en person som strax senare i livet skulle dö. Vi samtalade om mina gåvor och hade ingen aning om att vi snart skulle vara på var sin sida om döds-tidspunkten. Vi samtalade och jag svarade på många frågor om hur jag såg, kände och upplevde det jag såg vilket jag senare skulle få så mycket hjälp av. När hen väl var på andra sidan fick det mig att förstå mina upplevelser, bilder, detaljer så mycket mycket mera. Och hen kunde från andra sidan bekräfta så mycket mera om vårt fysiska möte som redan ägt rum. Detta har sedan hänt i flera fall. Jag träffar så många och ibland har dessa personer senare lämnat jorden och kommer till mig i själslig form. Det är märkligt och helt underbart.

Idag har jag en speciell dag jag firar med min familj. Det är privat och jag tänkte inte jobba. Men så kom min guide och Ascended Master Melchizedek med lite budskap.

Han visar mig att vi alla är som kristaller i naturen. Vi alla glimrar och har fantastiska delar i oss och vi är utvalda liksom vi har valt att leva här på jorden för våra erfarenheter. Så han vill att vi alla ska lägga fokus på vad vi har för glimrande gåvor. Vilka sidor i dig får andra att hjälpas framåt? Vad inom dig gör att du lever ett mer erfarenhets-fyllt liv och fyller livet med mening?

Jag fortsätter att fira med familjen, med min älskade kärlek och bästa vän genom livet. Jag tampas andra dagar med hur jag ska hitta vissa balanser eller bara vara kvar i ro när huset är stökigt eller tvätthögen växer. Hur vi får vardagen att bli vad vi alla behöver inte vad andra önskar.

Så njut av din dag, se ditt glimrande inom dig och kom ihåg att du är likt en kristall mitt i naturen. Om vi mötte dessa kristaller skulle det kännas overkligt, men om vi såg varandra som kristaller skulle vi då uppskatta livet mera nu direkt?

Låt ljuset i mig reflektera ljuset i dig.

/Linda