Blogg

Hej allesamman…

…och Välkomna!

Ni har kommit till Hemsidan och bloggen för Linda Öberg och Intuitiv Healing.

Jag är ett änglamedium som hela mitt liv stått öppen för det mediala, andra sidan. Det ligger i min själ att jag är en healer, vare sig jag gillar det, accepterar det eller försöker stå emot.

Det har varit en guppig resa genom min uppväxt men jag har landat i en fantastisk del av mig själv där jag fullt ut förstår min själs mening i denna tid.

Jag finns för att boka din egna sittning, en healing-session, en kurs för vidare utveckling och förståelse för dig själv, seanser, husrensningar, workshops eller bara ett samtal mitt i livet.

Det är med stor glädje jag tar mina kliv ut och väljer att öppet berätta om hur det är att vara högkänslig, medial och en medmänniska mitt i livet. Jag försöker dock att värna om min familjs privatliv, vilket ibland gör att jag inte heller finns tillgänglig varje dag. Men om du har kontaktat mig på ett eller annat sätt så återkopplar jag så snart jag är tillgänglig och har möjlighet.

Vad händer när vi dör? Vart är de som avlidit? Hur kommer vi till lugn när någon lämnat oss och hur kan jag påverka min känsla varje dag till det lugnare och mer ärliga inom mig?

Hur vill du ändra din tillvaro till det bättre och vad saknas av verktyg för att du ska kunna det?

Detta är en del av det jag arbetar med i stort. Sedan går man ibland ner mer i detalj eller så väljer kunden att bara ta emot healing och inte riktigt vill veta så mycket mera.

Jag kan dock lova dig att som den intuitiva ljusarbetare och healer jag är så får du ärlighet och jag gör alltid mitt bästa. Det ligger till min personliga grund för att jag ens ska jobba med detta.

Välkommen till min värld, våra flera dimensioner samt en tillvaro där du styr och väljer vart du är på väg.

 

Namaste!

/Linda

Lämna ett svar